Logo de la coaliciˇ PSM-IV Andreu Caballero al Twitter facebook youtube Flickr Incacultura

Men˙:


RSS

RSS 2.0

Fundaciˇ Cultural es Convent

Aquest matí hem presentat en roda de premsa la Fundació cultural es Convent i hem anunciat que el proper dijous 15 de març inaugurarem l'espai cultural sa Capella.

A la roda de premsa han estat presents la presidenta de la Fundació, na Mercè Puig, la secretària de la mateixa, na Carme Lorente, i tres dels patrons, na Margalida Llobera, en Tomeu Martínez i jo mateix. Per diverses raons, majoritàriament de caire laboral, els altres cinc patrons de la Fundació no han pogut ésser presents a la roda de premsa (na Xisca Tugores, en Biel Amer, en Miquel Genestra, en Pere Pascual i en Matias Tugores).

Na Mercè ha explicat com després de la reforma del convent de la Misericòrdia d'Inca (pels inquers, el convent de les monges blaves), el propietari de l'edifici, en Pere, decidí convertir la capella en un espai cultural. A partir d'aquesta idea es creà la Fundació amb empresaris, professionals i persones que provenen del teixit associatiu cultural.

Així, la presidenta de la Fundació també ha posat de manifest que la finalitat de la fundació és la promoció de la cultura en totes les seves manifestacions, preferentment per a la joventut de la ciutat d'Inca i de la seva comarca.

Posteriorment, hem intervengut la resta dels assistents i hem donat a conèixer algunes de les activitats que tenim previst dur a terme, hem expressat la voluntat de col·laborar amb altres entitats i organismes que tenguin uns objectius similars als nostres i hem contestat les preguntes que ens han fet les companyes de la premsa.

Categoria: General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1.  
 2. 1. envejˇs  |  13-03-2007 a les 16:12

  passada de local!

 3.  
 4. 2. msn show  |  20-06-2010 a les 23:13

  Posteriorment, hem intervengut la resta dels assistents

 5.  
 6. 3. parša TL  |  20-06-2010 a les 23:13

  preguntes que ens han fet les companyes de la premsa

 7.  
 8. 4. kart borcu ÷deme  |  20-06-2010 a les 23:14

  A partir d'aquesta idea es creÓ la Fundaciˇ amb empresaris, professionals i persones que provenen del teixit associatiu cultural

Publica el teu comentari.

Amb suport per a Gravatars