Logo de la coaliciˇ PSM-IV Andreu Caballero al Twitter facebook youtube Flickr Incacultura

Men˙:


RSS

RSS 2.0

Quin partit!

Aquest cap de setmana la jornada futbolística començà molt prest. A les 15.30 hores de dissabte ens donarem cita al Palau municipal d'esports la gent de l'OCB i els amics que volgueren donar una mà per preparar la Festa pel futbol en català.

El temps no acompanyà gaire i l'arbitre Alberto Undiano Mallenco es dedicà en cos i ànima a aigualir-nos la festa, però no ho aconseguiren cap dels dos. Amb tot, la festa amb Cucorba, el concert dels Arpellots i el sopar podrien haver quedat més lluïts si no hagués fet tant de vent.

Finalment, a l'hora del futbol, hi hagué una bona entrada al Palau. Més de 700 persones em digué la madona del bar que té molta de traça per a aquestes coses i encara continuava arribant més gent. Això no obstant, no entraré en guerra de xifres, perquè el més important és que l'ambient fou genial (pareix que som a l'Estadi, comentà més d'un) i que tothom va viure el partit amb molta intensitat.

Una de les lectures que en trec del partit és la sensació que al bo d'Oleguer no li deixaran acabar gaires partits aquesta temporada i la confirmació de què no s'ha de perdre mai l'esperança perquè quan faltaven 2 minuts per acabar el partit ningú hagués dit que acabaríem la jornada com a líders.

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari.

Amb suport per a Gravatars