Logo de la coaliciˇ PSM-IV Andreu Caballero al Twitter facebook youtube Flickr Incacultura

Men˙:


RSS

RSS 2.0

Sobre la mociˇ relativa al cas Alpha Pam

Divendres, l'Ajuntament d'Inca aprovà per unanimitat una moció sobre el cas Alpha Pam en la qual, entre d'altres qüestions, es demanava al president del Govern que depuràs totes les responsabilitats polítiques que se'n derivin d'aquest cas.

Això no obstant, el digital MallorcaDiario publica que l'acord aprovat diu que "l'Ajuntament d'Inca demana al president de les Illes Balears que depuri responsabilitats polítiques per aquest cas si n'hi hagués".

Segons aquest mitjà, el grup MÉS hauríem omés aquesta informació i el batle d'Inca ratifica que "una vegada més es demostra que arribar a acords amb MÉS és impossible" i lamenta que "una altra vegada manipúlin la informació per generar confrontació política on no n'hi ha".

D'entrada he de dir que ningú de MallorcaDiario s'ha posat en contacte amb mi per demanar la meva opinió ni per contrastar aquesta informació.

En segon lloc, em sorprén que el batle digui que s'ha manipulat la informació quan alguns dels periodistes que treuen aquesta notícia eren al ple i varen viure aquest punt en directe.

I tercer, vet aquí el vídeo... i que cadascú jutgi qui diu la veritat.
 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari.

Amb suport per a Gravatars