Logo de la coaliciˇ PSM-IV Andreu Caballero al Twitter facebook youtube Flickr Incacultura

Men˙:


RSS

RSS 2.0

L'edifici de l'antic magatzem del tren d'Inca

L'any 2009, l'Ajuntament d'Inca i el Consorci de Transports de Mallorca signaren un conveni per crear una oficina d'informació del transport públic i un punt d'informació turística a l'edifici de l'antic magatzem del tren. L'Ajuntament cedia el local i el CTM es comprometia a adequar l'espai i a destinar un monitor per donar informació sobre el municipi.

L'1 de desembre del 2012, el Consorci de Transports de Mallorca tancà de manera unilateral l'oficina d'informació. Ni tan sols va comunicar a l'Ajuntament d'Inca aquesta decisió amb una antelació mínima de nous mesos, tal com s'establia al conveni signat entre les dues entitats.

El Ple municipal de dia 25 de gener del 2012 aprovà per unanimitat una moció de MÉS per Inca en la qual  s'instava el CTM a reobrir de manera immediata l'oficina turística i del transport públic. Ha passat més d'un any des de l'aprovació de la moció i el Govern no s'ha dignat a contestar la petició de l'Ajuntament ni ha donat cap explicació per haver incomplit el conveni.

Des de MÉS hem instat el batle d'Inca a denunciar el conveni amb el Consorci de Transports de Mallorca per tal de recuperar l'edifici de titularitat municipal.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari.

Amb suport per a Gravatars