Logo de la coaliciˇ PSM-IV Andreu Caballero al Twitter facebook youtube Flickr Incacultura

Men˙:


RSS

RSS 2.0

No Ús el mateix receptar que prendre

Ahir, els populars d'Inca m'acusaven a través del seu compte de facebook de no dir tota la veritat perquè, segons ells, ometia dades en la meva crítica a l'actuació de l'Ajuntament d'Inca respecte al Claustre de Sant Domingo.

Curiosament, el mateix dia que deien això, també escrivien aquest altre comentari:


En aquest relat, els populars d'Inca "s'obliden" de dir que la moció aprovada el passat mes de febrer va ser presentada pels grups Independents d'Inca i MÉS per Inca. A l'hora de reclamar tota la veritat, es veu que no és el mateix receptar que prendre.

Per cert, si s'haguessin pres la molèstia de mirar el registre d'entrada abans de fer la seva crítica, sabrien que la regidora d'Independents, Xisca Barceló, i jo no hem presentat cap instància sobre el Teatre Principal; el que hem fet ha estat sol·licitar una còpia de l'inventari que, segons diuen, s'està fent. Com a regidors de l'Ajuntament d'Inca i com a promotors de la iniciativa, hi tenim el nostre dret.

Gràcies a aquest apunt he recordat que hi ha moltes mocions aprovades a les quals l'equip de govern encara no ha donat compliment. Potser no farà falta que hi insisteixi molt, però, per si un cas, en prenc nota.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari.

Amb suport per a Gravatars