Logo de la coaliciˇ PSM-IV Andreu Caballero al Twitter facebook youtube Flickr Incacultura

Men˙:


RSS

RSS 2.0

Tota la veritat...

Trob divertit que els professionals de la propaganda m'acusin de voler penjar-me una medalla. Ells que no fan altra cosa en tot lo dia, llevat de simultanejar aquesta tasca amb la lectura del meu blog per després comentar-lo a través del facebook popular. No m'estranya que arribin tan estressats al cap de setmana.

Els populars d'Inca consideren que són ells els qui tenen autoritat de marcar l'inici de la història que estic contant jo. És a dir, que si vull comentar que l'Ajuntament d'Inca ha pintat amb pintura plàstica una part de la façana del Claustre de Sant Domingo, els populars d'Inca troben que primer he de xerrar de qui va fer la pintada anterior o que el sòcol es va fer fa 25 anys o potser hauria d'haver dit que el Claustre es va començar a construir a finals del 1730... Perquè si no ho faig així, els populars d'Inca diran que no estic contant tota la veritat que, òbviament, només ells coneixen i certifiquen.  

Cert que l'Ajuntament d'Inca va pintar la paret perquè algú abans hi havia fet una pintada, només faltaria que ara es dedicassin a pintar monuments per plaer. Però això, en cap cas, no justifica que l'Ajuntament d'Inca hagi actuat al marge de la legislació ni que amb recursos públics hagi perjudicat un edifici que està declarat Bé d'Interés Cultural. I que només hagin rectificat després que el nostre grup alertàs el Consell de Mallorca i aquest l'instàs a refer la seva actuació.

Al meu entendre, aquesta manera d'actuar posa de manifest que l'actual equip de govern municipal té molt poca sensibilitat envers al patrimoni cultural de la nostra ciutat. I aquesta és la història que jo volia contar, tant si li agrada als populars d'Inca com si no.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari.

Amb suport per a Gravatars